Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
  • METAS_HOME_ALT1

Nota Legal

Informació relativa al cumplimient del artícle 10 de la LSSICE

Dades fiscals

  • Titular: Centre Mèdic Martorell
  • NIF: B61594339
  • DAdreça: Av. Francesc Riera, 9 08760 Martorell (Barcelona) Espanya.
  • Telèfon: 93 775 23 00
Inscrit en el Registre Mercantil de Barcelona Tom 30496 Foli 84 Full B-171991

Protecció de dades personals

Les dades de caràcter personal que es recullen a través de la pàgina web, únicament són utilitzades a efectes de prestar els serveis sol·licitats així com procedir a la facturació dels mateixos. Les seves dades seran ubicades en fitxers titularitat de Centre Mèdic Martorell a efectes de facturació i seran arxivades pel període de temps legalment necessari. Vostè pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant escrit a Centre Mèdic Martorell en Av. Francesc Riera, 9 08760 Martorell (Barcelona) Espanya..

Propietat intel·lectual i responsabilitat sobre els continguts

Queda prohibit qualsevol ús de tots els continguts de la pàgina web, concretament sobre els textos, disseny i codi font, sense l’autorització expressa dels seus titulars. Qualsevol ús no permès serà degudament perseguit pels legítims propietaris.

El titular de la pàgina web no es fa responsable dels continguts als que es dirigeixen els enllaços ubicats en aquesta, segons el que estableix l’article 17 de la LSSICE.