Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Servicio cita online
  • Condicions

Condicions d'Ús

Amb caràcter general, l'usuari s'obliga a utilitzar la pàgina i els continguts de conformitat amb les presents Condicions d'us, la legislació vigent, així com es compromet a utilizar diligentment la Web i els seus serveis de manera d'acord amb la moral, els bons costums i les exigències de la bona fe i l'ordre públic establert, amb la diligència deguda. A aquest efecte l'usuari s'obliga a no utilizar qualsevol dels continguts amb finalitats o efectes il•lícits, prohibits per la Llei, lesius de drets i interessos de tercers, o que, que de qualsevol forma puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la normal utilització dels continguts, la resta d'usuaris , o qualsevol tercer en general.

L'usuari serà responsable de mantenir la confidencialitat de les Claus d'usuari i contrasenya en relació amb aquells serveis accessibles a través de la web que així ho requereixin.

Serà responsable de facilitar la informació correcta que se li pugui requerir al momento d'utilitzar els serveis accessibles a través de la Web, així com també de mantener actualitzada tota la Informació que hagi pogut facilitar a CMM.

L'usuari será igualment responsable dels danys i perjudicis que es puguin ocasionar a CMM o a tercers per les dades aportades, quan els mateixos siguin falsos, no actualitzats, aixícom serà de la seva exclusiva responsabilitat mantenir la confidencialitat dels mateixos, assumint personalment qualsevol activitat que es realitzi o tinguin lloc a partir de la utilització d'aquells en relació amb els serveis accessibles a través de la Web.